Til mamma og pappa

Etter en uke i Hoi An har jeg endelig tid til å sette meg ned og laste opp bilder i sneglefart. Det er så fint her, men det er også veldig rart å plutselig leve på andre siden av jorden. I dag er den første fridagen, så jeg dro til markedet med min vietnamesiske romvenninne og kjøpte meg en hatt, veske, bananer og skreddersydde sandaler! (Tror jeg lar være å lage et "dagens innkjøp" innlegg.) Jeg er utrolig heldig som deler rom med en vietnameser, for hun er rå på pruting, og kan hjelpe meg med all slags vietnamesiske ting jeg ikke skjønner meg på (som er ganske mye.) Det berømte kultursjokket er definitivt over meg. Hjernen min greier ikke helt å organisere alle inntrykkene til noe fornuftig å skrive her på bloggen. Enda. Forhåpentligvis blir jeg mer oppegående etterhvert som tiden flyr og å spise nudler til hver måltid føles som verdens mest naturlige ting. I mellomtiden mens jeg bearbeider sjokket mitt har jeg tatt masse fine turistbilder som jeg vil vise dere:

Her er meg og hatten min ved porten til huset vårt.

Og dette er huset vårt. Veldig koselig, og huseieren vår har det varmeste smilet noen sinne.

Dette er rett utenfor huset vårt.

Dette er gamlebyen. Se så fint!

Denne damen lagde en merkelig (god) kald drink til oss av bønner og gelè!

 

Vietnamesisk bingo!
Dette er skoleveien min! 

Og her er paradis (studiesenteret vårt)!

Denne uken var vi også på sykkeltur og båttur og jeg var selvsagt ikke mindre turist her. Blogginnlegg fra disse turene kommer senere!

 

- Tam biet, hen gap lai! Hadebra og på gjensyn :)

 

4 kommentarer

MASHE

06.09.2014 kl.10:38

Så gøy med innlegg :D Håpe du kose deg megamye :D Fin plass du bor, eg tror eg tar meg ein helgatur og komme på besøk :O <3 LUVYOU

Mamma

06.09.2014 kl.21:43

Dette må vel være det gode liv :-) Kos deg masse, og nyt de gode dagene. Stor klem fra mamma. Har de grove nudler der? :.)

ziljus

10.09.2014 kl.14:37

Mamma: Ingen grove nudler! Men i dag fikk eg grovbrød på en "vestlig" café! nam <3

ziljus

10.09.2014 kl.14:38

MASHE: Jaaa komkom :D <3

Skriv en ny kommentar

ziljus

ziljus

21, Tysvær

September 2014 drar jeg til Vietnam for å studere utvikling, og nyte annerledes dager langs vakre Hoians gater. Deretter reiser jeg videre til India hvor jeg skal studere fred og konflikt. Kommer til å legge ut bilder og oppdatere her for familie, venner og alle andre som måtte ha lyst å følge med. Jeg reiser med Kulturstudier i samarbeid med HiOA.

Kategorier

Arkiv

hits