Vietnam day!
Forrige lørdag arrangerte kulturstudier Vietnam Day for oss! En aktivitetsdag for å bli kjent med Hoi An, Vietnam og hverandre. Dagen startet med typisk Hoi An-frokost, som er en nudlesuppe med kjøtt og urter. Den er ganske god, og kan fåes på de aller fleste resturanger rundt her. Cao Lau heter det. (Jeg glemte å ta bilde!! Så det får googles for spesielt interesserte.) Deretter dro vi videre for å drikke vietnamesisk kaffe! Jeg elsker vietnamesisk kaffe. Vil helst drikke vietnamesisk kaffe hver dag hele tiden. Vietnamesisk kaffe er alltid kald, derfor bruker man som regel isbiter oppi, for lunka kaffe blir bare rart. Kaffen er veldig beisk, så de fleste bruker kondensert melk oppi for å gjøre den søtere og mildere, og det er bare helt fantastisk å slurpe  seg en varm tropemorgen! Etter kaffen delte vi oss inn i grupper og quizet rundt i byen. Laget vårt "50/50" quizet som bare det i racerfart, så da ble det tid til enda en kaffe etterpå <3 Etter dagens andre høydepunkt bar det videre for å lære å lage litt vietnamesisk mat! Det ble både vårruller, rispannekaker og papayasalat. Og ikke minst ble det fine kokkeoutfitbilder. Som ferdig utlærte vietnamesiske kokker var vi verdige norsk-vietnamesere, så da fikk vi være med på vietnamesisk bingo! Jeg skal prøve å legge ut en film av det senere, for det må bare rett og slett oppleves. 

- Nå skal jeg snart til stranden og nyte en rolig søndag! Håper dere hjemme i Norge nyter søndagen like mye, på norsk vis. :) 

2 kommentarer

Solveig

21.09.2014 kl.08:32

Det hørtes ut som en spennende dag, med masse god mat. Jeg prøvde selv å lage vårruller en gang, men de så ikke like proffe ut som deres. ;)

Mamma

24.09.2014 kl.17:12

Dette ser gøy ut :-) En trivelig måte å bli kjent med hverandre og byen deres.

Skriv en ny kommentar

ziljus

ziljus

21, Tysvær

September 2014 drar jeg til Vietnam for å studere utvikling, og nyte annerledes dager langs vakre Hoians gater. Deretter reiser jeg videre til India hvor jeg skal studere fred og konflikt. Kommer til å legge ut bilder og oppdatere her for familie, venner og alle andre som måtte ha lyst å følge med. Jeg reiser med Kulturstudier i samarbeid med HiOA.

Kategorier

Arkiv

hits