Cua Dai Beach

Hoi An har ikke bare sjarmerende gamle hus og frodige rismarker. Hoi An har også ganske fine strender! Cua Dai beach er en av dem, og veien dit er jo minst like fin! Jeg blir like overveldet av hvor vakkert det er hver gang, og hver gang har jeg lyst å stoppe for hver meter og ta bilde. Jeg fant nettopp ut at denne vegen fører til studiesenteret vårt og, så dette er faktisk skolevegen min! Men uansett om jeg ikke skal til studiesenteret, sykler jeg jeg gladelig langs denne vegen bare for å se, og på søndager drister vi oss gjerne til å stoppe og slå oss ned på hver vår solseng eller flyte rundt i bølgene. Måneskinnstur langs stranden en fredagskveld er også ganske fint! Cua Dai beach soloppgang har jeg enda igjen å se. Men jeg tror det er ganske fantastisk, for det er da alle vietnameserne går og bader der. Ingen vietnamesere bader midt på dagen, det er bare noe rart vi turister gjør. Sikkert fordi de har en lang arbeidsdag og varmen er altfor varm, men sikkert også fordi soloppgang på stranden er veldig fint!

...

I bakgrunnen på det nederste bildet ser vi Cham Islands, og her var vi og dykka forrige helg! Det var veldig fint på land, og enda finere under vann! Desverre hadde jeg ikke med kameraet mitt, så jeg har ingen gode bilder derfa, men det kan jo googles!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ziljus

ziljus

21, Tysvær

September 2014 drar jeg til Vietnam for å studere utvikling, og nyte annerledes dager langs vakre Hoians gater. Deretter reiser jeg videre til India hvor jeg skal studere fred og konflikt. Kommer til å legge ut bilder og oppdatere her for familie, venner og alle andre som måtte ha lyst å følge med. Jeg reiser med Kulturstudier i samarbeid med HiOA.

Kategorier

Arkiv

hits