Bike trip: Kim Bong village

Forrige søndag var de fleste fra klassen fortsatt på fine Cham Islands etter dykketuren dagen før. Men noen av oss dro hjem samme dag, og hadde dermed søndagen fri til å dra på sykkeltur! Jeg elsker å sykle rundt her. Det er jo så fint overalt! Og der er jo så flatt at tilogmed jeg kan sykle i evigheter uten å dø av utmattelse. Og så blir den stillestående tropiske luften litt mer utholdelig.

Vi hadde med oss to vietnamesiske studenter som guide. Dette jobbet de med frivillig for å forbedre engelskkunnskapene sine, så det var helt (nesten) gratis! De tok oss med rundt, og viste oss masse ting, og vi fikk tilogmed prøve å både veve matter og steke rispapir/pannekaker hos lokale landsbyboere som jobber med dette. Og i tillegg fikk vi vietnamesisk kaffe etterpå! Det nederste bildet er fra mathallen i Hoi An, hvor man kan få billig og god vietnamesisk mat samt skuldermassasje av damen bak disken, bare fordi hun er snill! 

...

Den statuen det er bilde av er en vietnamesisk enhjørning.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ziljus

ziljus

21, Tysvær

September 2014 drar jeg til Vietnam for å studere utvikling, og nyte annerledes dager langs vakre Hoians gater. Deretter reiser jeg videre til India hvor jeg skal studere fred og konflikt. Kommer til å legge ut bilder og oppdatere her for familie, venner og alle andre som måtte ha lyst å følge med. Jeg reiser med Kulturstudier i samarbeid med HiOA.

Kategorier

Arkiv

hits