Marble mountains and Da Nang

Hei venner og familie! Det er mange uker siden vi var på tur til Da Nang. Vi dro dit en helg, for å se på marmorfjellene og gå inni hulene der, og å se Da Nang som er den største byen i nærheten. I Da Nang dro vi til en pagode oppe ved en høyde, med en kjempehøy kvinnelig buddha statue! Det må være ett av de vakreste stedene som finnes. iallefall i den fine kveldssolen. Og så fikk jeg ri på en drage! Fin tur. 

2 kommentarer

Mamma

26.10.2014 kl.11:29

Dette er en helt annen verden enn vår her i nord. Kjøkkenbenken minner meg om et speiderleirkjøkken. Fasinerende at det er hverdagsstandard i Vietnam. Det virker som om folk har god tid, siden de kan gjøre så mye for dere når dere kommer. Morsomt at innbyggerne kommer for å se på turistene i stedet for motsatt som vi er vant til :-) Jeg synes det var modig av deg å tørre å tråkke rundt i risåkeren barbeint. Jeg tror jeg hadde savnet noen lange gode støvler til formålet :-) Takk for at du deler inntrykkene med oss!! :-)

Marit Serine

20.11.2014 kl.22:32

Så nydlig det var der!! Var det en "turistplass", eller er det en skjult diamant?

Du er heldig som har fått ri på drage, ikke hver dag man opplever slikt!!!

Skriv en ny kommentar

ziljus

ziljus

21, Tysvær

September 2014 drar jeg til Vietnam for å studere utvikling, og nyte annerledes dager langs vakre Hoians gater. Deretter reiser jeg videre til India hvor jeg skal studere fred og konflikt. Kommer til å legge ut bilder og oppdatere her for familie, venner og alle andre som måtte ha lyst å følge med. Jeg reiser med Kulturstudier i samarbeid med HiOA.

Kategorier

Arkiv

hits